Lassan az esttel!

RAJZPÁLYÁZAT: Rejtő Jenő: A szőke ciklon

[Vissza]
A Játékszín Terézkörúti Színház és a Holokauszt Emlékközpont Rejtő Jenő születésének 111. évfordulója alkalmából rajzpályázatot hirdet.
RAJZPÁLYÁZAT: Rejtő Jenő: A szőke ciklon

A pályázók rajzaikon örökítsék meg Rejtő Jenő A szőke ciklon című művének egy-egy részletét, kedvenc szereplőiket vagy éppen kedvenc tárgyaikat a regényből.

Az alkalmazott technika szabadon választható (pl. rajz, vízfesték, pasztell, montázs, kollázs, vegyes technika stb.). Az elkészült műveket A/4 méretben várjuk.

Az alkotásokból a Játékszín A szőke ciklon című előadásának alkotói és szereplői, valamint a Holokauszt Emlékközpont munkatársai választják ki a legjobbakat, melyekből kiállítás nyílik a Színházban. A három legjobban sikerült rajz alkotói a kiállítás megnyitóján vehetik át értékes nyereményeiket. 
 
A pályázatokat 2016. március 6-ig személyesen a Játékszín jegypénztárában lehet leadni, vagy postai úton (1066 Budapest, Teréz krt. 48.) eljuttatni a Színházhoz „Rejtő 111” megjelöléssel.

A pályamű beadásával úgy tekintjük, hogy a pályázó, vagy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és hozzájárul, hogy a szervező a beküldött és kiválasztott alkotásokat a honlapján, promóciós anyagaiban, rendezvényein térítésmentesen, időbeli és minden egyéb korlátozás nélkül használja, a pályaműveket kiállításokon, rendezvényeken szerepeltesse. Az alkotó nevét, elérhetőségeit (lakcím, telefon, e-mail cím) és a pályamű címét egy külön lapon, valamint a beküldött munka hátoldalán is kérjük feltüntetni!
 
A nyertes pályázókat elektronikus úton vagy telefonon értesítjük a díjátadás pontos helyszínéről és időpontjáról.

fotó: Sárközy Marianna
A hűtlenség ára
Mai előadás
Videók
Hírlevél

Iratkozzon fel a Játékszín hírlevelére

Mennyi:   8 + 1   =     
Polip autómosó