Manapság nem nagyon akad példa hatalmas előadásszériákra a prózai produkciók világában. Vígjátékok között még ritkább. A Játékszín történetében azonban második alkalommal ünnepelhetünk 200., jubileumi előadást - április 28-án este a NYOLC NŐ-t köszöntöttük!
A szereposztás parádés: Hernádi Judit, Lévay Viktória, Erdélyi Timea, Dobó Kata, Pásztor Erzsi, Zsurzs Kati, Bánsági Ildikó és Horváth Lili.
A humorban bővelkedő bűnügyi történetet Korcsmáros György állította színpadra, aki személyesen is részt vett a jubileumi előadáson, Böhm György dramaturg társaságában.

A történet egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja, a békés idillt azonban hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a családfőt holtan találják szobájában, késsel a hátában. A házat közben a hóvihar és a gyilkos teljesen elzárja a külvilágtól. Nyolc nő rekedt bent: az áldozat anyósa, felesége, húga, sógornője, két lánya és két háztartási alkalmazottja. Mit is tehetnének? Megkezdődik az amatőr nyomozás, ami szinte lehetetlen küldetés, mert mindenki hazudik...

Aki siet még ebben az évadban is talál pár jegyet!

Nyolc nő 200__n.jpg

Nyolc_nő_200_virágok_n.jpg

Nyolc nő_200_álló_taps_n.jpg

Nyolc nő_200_torta_n.jpg