Tisztelt Nézőink!

Az új koronavírusos (COVID-19) megbetegedésekkel kapcsolatban a Magyar Kormány online felületein megjelenő tájékoztatások alapján, sem Budapesten, sem Magyarország egyéb területén nem rendeltek el karantént, lezárást vagy egyéb, közösségek összegyűlését korlátozó intézkedést, így a Játékszín előadásai zavartalanul zajlanak.

Kérjük nézőinket, hogy az egyébként influenzajárvány idején is szokásos viselkedési normák betartásával vegyenek részt előadásainkon. Kérjük tehát Önöket, hogy lázas- vagy köhögéses állapot esetén felelősségteljes mérlegelés alapján döntsenek arról, hogy közösségbe mennek-e. Ez a jelenlegi, felfokozott társadalmi érzékenység miatt a szokásosnál is megfontoltabb döntéshozatalt követel mindannyiunktól.

Amennyiben Budapesten elrendelnék a közösségi programok korlátozását vagy szüneteltetését, tájékoztatni fogjuk Önöket a megvásárolt jegyekkel kapcsolatban. Amíg azonban nincs érvényben ilyen intézkedés, a jegyek visszaváltására vagy más előadásra történő átcserélésére nincs lehetőség.

A COVID-19 vírussal kapcsolatosan naprakész információkat szerezhetnek az alábbi online felületeken:

Kormány tájékoztató: https://koronavirus.gov.hu/

Konzuli tájékoztató: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/koronavirus

Nincs tehát ok a pánikra. Minden kedves látogatónknak jó szórakozást kívánunk!

A Játékszín Vezetősége