Kedves Közönségünk!

Az őszi előadások élményén felül egy különlegességgel is szeretnénk kedveskedni.Nagy örömmel tudatjuk, hogy elindult az együttműködés a Harley-Davidson Budapest és a Játékszín között, ennek köszönhetően exkluzív ajánlatokkal és közös promóciókkal is kedveskedünk közönségünknek.


ÉLMÉNYMOTOROZÁS EGY HARLEY-DAVIDSONNAL

Elsőként a Harley-Davidson Budapest jóvoltából, a JATEKSZIN10 kuponkóddal a Játékszín közönsége 10% kedvezménnyel tud motorbérlést foglalni és élménymotorozáson részt venni a 2021-es szezonban. Foglalás és további információ: https://harleyrental.hu/

FAE1091A-733F-4447-8C7F-F4A6FDF27DE7.jpeg


GASZTRO ÉLMÉNYEK A „BÁZISON”

A Harley-Davidson Budapest szalon felett új étterem nyílt Gazdagrét és Őrmező között, útmenti romantikára építve, ahol ritka, érdekes és finom cseh sörökhöz lehet jutni. A Jaromír Open Road Bázis étterem cseh kisüzemi sörmárkái a Bakalár és a Černovar: hidegen komlózott, díjnyertes alkoholmentes, világos és félbarna sör, mindezek mellett vendégsörként szűretlen búzát is kínál csapról. Az üveges sörlista sokszorozza a kínálatot, a német, belga és ír (s)lágerekről nem is beszélve. Érdemes minél többet megkóstolni, vagy akár csak a kedvencnél leragadni, a lényeg a társaság felhőtlen élvezete!

Az étlap sokszínű: szaftos cseh étkekkel és motoros étvágyat csillapító amerikai fogásokkal várja a vendégeket, többek között az elmaradhatatlan Prágai csülökkel és a Barna sörben párolt marhapofával, valamint Open Road Burgerrel és Avokádós Csirkeburgerrel.

5D9129A7-0B12-49E0-BFAE-6FE408C7E7FE.jpeg

Az étlapról természetesen nem hiányozhatnak a sörkorcsolyák sem, úgy mint a hermelin (camembert jellegű cseh sajt), az utopenec vagy a cseh fehér kolbászkák.Csalódásra nem adnak okot sem az ételekben, sem a sörökben.

A Jaromír Open Road Bázis étteremben a Játékszín közönségének egy korsó csapolt cseh sört vagy egy isteni limonádét adnak ajándékba az ételfogyasztás mellé.

Étlap és további információk

A kedvezmény 2021. szeptember 15- november 15. között érvényes. Az igénybevételéhez a színházjegy bemutatása szükséges.

További meglepetésekért érdemes követni Facebook és Instagram oldalunkat is!