Játékszín Piknik – őszindító hétvége a Teréz körúton

Nyereményjegyekkel és 20%-os kedvezménnyel várjuk nézőinket szeptember első szombatján. A főbejáratnál meglepetések és a teátrum színészei – többek közt Pásztor Erzsi, Náray Erika, Gáspár Kata és Hirtling István – fogadják a hozzánk látogatókat.

„Közönségünk fantasztikus türelemmel és odaadással viselte a tavasszal kialakult helyzetet. Ezt szeretnénk most meghálálni” – nyilatkozta Bank Tamás, a Játékszín igazgatója. Kiemelte: több fővárosi teátrum félházzal játszik vagy egyelőre nem nyit újra, a Játékszín viszont abban a szerencsés helyzetben van, hogy a kis nézőtér a jelenleg érvényben lévő szabályok mellett is megtelhet.

A nézőket július 13-a óta kézfertőtlenítőkkel, extrán takarított nézőtérrel és székkarfákkal várjuk, sőt egyedi, „Játékszínes” maszkok is kaphatók a színházban. A tavasszal elmaradt előadások nagy részét már pótoltuk, és a fennmaradók további időpontjait is sikerült maradéktalanul kitűzni.  

A pótelőadások mellett elindulnak a repertoárszériák, így új időpontokra lehet jegyet foglalni. A Játékszín Pikniken jó eséllyel lehet belépőt szerezni a legkeresettebb sikerdarabokra, például az egyik legfrissebbre, a Teljesen idegenek-re, amelyben októbertől Dobó Kata is látható, a Kölcsönlakás-ra, és az évek óta töretlenül népszerű Életrevalók-ra. 

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a nézők most fokozottan vágynak a színházra, szórakozásra, ugyanakkor a pandémia és az iskolakezdés korlátozza a lehetőségeiket. Ezen szeretnénk segíteni a rendkívüli kedvezménnyel” – mondta Bank Tamás.

A 20%-os jegyvásár 5-én egész nap tarta helyszínen és online jegyfoglalási rendszerünkön keresztül, emellett azonban többeket érhet olyan szerencse, hogy a Piknik ideje alatt a Teréz körúton a vásárlásáért nem is kell majd fizetnie. Nemcsak nyereményjegy lehet azonban meglepetés aznap: lesz még zene, vendégváró falatkák, és felbukkan több neves művész, akik személyesen várják a nézőket a főbejáratnál. A Játékszín Piknik szeptember első szombatján 10-től 14 óráig zajlik, a kedvezmény azonban zárásig, azaz 18.30-ig él, online viszont éjfélig a jatekszin.jegy.hu oldalon. Az elővételt egészen október végéig megnyitottuk.

Várunk mindenkit sok szeretettel!