JUBILEUM EXTRÁKKAL


2017.06.18


Szombat este újabb produkciónk érkezett el 100. előadásához. A Legyen a feleségem! színészeit Bank Tamás igazgató köszöntötte, és Oroszlán Szonja, Amerikából.

Kapitány Iván rendezése 2014. októbere óta töretlen sikernek örvend színházunkban. A vígjáték, amelyben Nagy Sándor, Pataki Szilvia, Kovács Patrícia, Balsai Mónika, Gálvölgyi János ésTóth Enikő látható, a kezdetektől teltházzal fut. A jubileumot igazgatói köszöntővel, tortával, pezsgővel ünnepelték a rendező és Búss Gábor Olivér dramaturg jelenlétében, ám egy különleges meglepetést is tartogatott az este: az előadást követő tapsrend után Oroszlán Szonja videóüzenetét nézhette meg a művészcsapat és a közönség.

A jelenleg Philadelphiában élő színésznő a Legyen a feleségem! eredeti szereposztásában Helen Foster szerepét alakította. A 100. előadás alkalmából szívbéli üdvözletét küldte kollégáinak – hozzátette, ha hazalátogat, mindenképpen megnézi a produkciót, amelyhez jó emlékek fűzik. Bank Tamás igazgató az estével kapcsolatban elmondta: „Nincs olyan, hogy egyszerű repertoárelőadás. Minden darab fontos fogaskereke a színházat működtető láthatatlan szerkezetnek, a legszebb hagyomány pedig köszönetet mondani a sikerért megdolgozó színészeknek.”

TOVÁBBI HÍREK


UTAZIK A JÁTÉKSZÍN


2017.06.08

JÚNIUS A JÁTÉKSZÍNBEN


2017.06.01