Tisztelt Közönségünk!

Az érvényben lévő járványügyi szabályok miatt színházunk, szervezési osztályunk és jegypénztárunk még zárva tart, ám már készülünk a tavaszi pótelőadásokra.

A próbák elindultak. A novemberre, decemberre, januárra és februárra megváltott jegyek a tervek szerint a tavasz folyamán folyamatosan műsorra tűzött pótelőadásokra lesznek érvényesek, sorra játsszuk az elmaradt produkciókat.

Az online megvásárolt jegyek tulajdonosait e-mailben értesítjük az új dátumról. Mindazok, akik a pénztárnál váltottak jegyet, figyeljék weboldalunkat és Facebook-csatornánkat, friss híreinket azonnal közzétesszük.

Hírlevelünkre is érdemes feliratkozni, mert egy regisztrációval ugyancsak biztosítják az e-mailes értesítést, amellyel garantáltan nem kerülik el figyelmüket az újranyitással és pótelőadásokkal kapcsolatos információk.

Nézőinknek plusz teendője nincs, a pótelőadás estéjén az elmaradt előadásra szóló jegyekkel érkezhetnek. A pótelőadásokra alkalmanként maradhat néhány jegy, érdemes böngészni, az online foglalás folyamatos a http://jatekszin.jegy.hu oldalon.

A pénztári nyitásról külön tájékoztatjuk majd közönségünket.

Jó egészséget kívánunk addig is!