Módosítottuk a jegyértékesítési gyakorlatot

Nézőink jelzéseit figyelembe véve februártól új jegyértékesítési gyakorlatot vezetünk be azzal a céllal, hogy megkönnyítsük az online jegyelővételt és a jegyvásárlók nagyobb eséllyel jussanak színházjegyhez kiválasztott előadásaikra. A módosítást a hatalmas a kereslet indokolta előadásaink iránt, különös tekintettel a Menopauza című produkcióra.

FEBRUÁRBAN már az új rend szerint foglalhatók az áprilisi jegyek:

➡️Teréz körúti jegypénztárunkban, ahogy eddig is, 13 órakor kezdődik az elővétel és 18:00 óráig vásárolhatnak személyesen.

➡️Az online jegyelővétel kezdetét módosítottuk: ugyanazon a napon 19:00 órakor nyílik.

➡️Az online, közvetlenül a nézők által elérhető jegyek számát megnöveltük, a külső partnereknek kiadható jegyek számát pedig limitáltuk.

Sajnos előfordul, hogy a Játékszíntől vásárolt jegyeket magasabb áron kívánják értékesíteni jegyirodákban vagy zárt csoportokban. Ezúton köszönjük nézőink kommentjeit és üzeneteit, amelyek felhívták vezetőségünk figyelmét ezekre az anomáliákra - ennek köszönhető a jegyértékesítési gyakorlat módosítása. Továbbra is arra kérjük Önöket, hogy osszák meg velünk tapasztalataikat és véleményüket, nemcsak előadásainkkal kívánjuk kivívni közönségünk elégedettségét. Köszönjük, hogy velünk vannak!

Üdvözlettel:

a Játékszín csapata

Budapest, 2023. január 19.