Az újranyitást egy hatelőadásos Menopauza-szériával ünnepeljük. A pótelőadásokra az ősszel és télen megváltott jegyekkel, védettségi igazolvány és egy fényképes, személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával várjuk közönségünket. Színháztermünkben a maszk használata kötelező.

Figyelem! A korábban megvásárolt jegyek automatikusan a műsorban megjelölt pótelőadásra érvényesek! Az adott pótelőadás előtt 5 munkanappal már nem tudunk jegyet cserélni vagy visszaváltani! Egyéb kérdésekkel kapcsolatban a szervezési osztályhoz fordulhatnak a +36 1 302 5709 telefonszámon, vagy e-mailben szervezes@jatekszin.hucímen. A levélben hagyják meg telefonszámukat is.
Jegypénztárunk május 5-én 13 órakor nyit. Az újranyitásig hétvégén zárva, május 22. után pedig minden előadásnapon 19 óráig nyitva tart. A SZÉP Kártya minden zsebe felhasználható, a Játékszín által kibocsátott utalványok 2022. június 30-ig érvényesek.

A jegyelővétel május 5-én, 13.30-kor kezdődik online jegyértékesítési rendszerünkön keresztül. Felhívjuk tisztelt Közönségünk figyelmét, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Menopauza előadásainkra vásárlónként maximum 4 db jegyet adunk ki, így biztosítva lehetőséget további vendégeinknek is.

2021.05.11.