Június 3-tól szerdánként találkozhat a közönség a színház újranyitása óta műsorra tűzött, ám színpadon már nem látható produkciókkal.

A 2012-es újranyitás óta megújult a Játékszín repertoárja, számos értékes előadást váltottak fel újdonságok. Az online elérhető kínálatban drámák, filmadaptációk és klasszikus vígjátékok egyaránt szerepelnek, a főbb szerepekben többek közt Bánsági IldikóGálvölgyi JánosGáspár SándorLévay Viktória és Pokorny Lia is látható majd.

Nézőink láthatják egyebek mellett Szakonyi Károly Két nő című kétszemélyes darabját, Az eastwicki boszorkányok filmadaptációját, az ugyancsak mozivásznon sikert aratott Mennyei hang! színpadi változatát. Az említett előadásokat rendezőként Cseh Judit és Bagó Bertalan jegyzi.

A sorozat június 3-án kezdődik a Két nő című “cekkerdrámával”, a színházi felvételen Tóth Enikő és Zsurzs Kati játszik. A produkciók szerdánként 18 órától vasárnap éjfélig lesznek hozzáférhetők a színház Facebook oldalán és YouTube csatornáján.

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója mindeközben több tervezetet készít kollégáival az újraindulásra. Júliusi és augusztusi műsortervet is kidolgoznak, színháztermi és szabadtéri előadásokban egyaránt gondolkodnak, minden eshetőségre számítva.

Fotó: Juhász G. Tamás