Fotósunk, Juhász G. Tamás, a járványügyi helyzet miatt bezárt színházunkban 45 képből álló összeállítást készített az időszak lenyomataként. Alkotásai Facebook-oldalunkon láthatók május 4-étől.

A Játékszín - évek óta - minden bemutató előtt képzőművészeti kiállítást nyit a színház aulájában. Májusban minden elmarad, ezért online galériánkba invitáljuk nézőinket.

A fotóművész a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola, majd a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotó szakán, majd design menedzser szakán végezte tanulmányait. Észak-Karélia (Joensuu, Finnország) Leonardo-ösztöndíját is elnyerte.
Számos díjjal rendelkezik, többek közt a 2003-as víz világnapi plakátpályázat első helyezettje, a 2012-es Jazz Fotópályázat fődíjasa, a 2004-es Mediawave, Mozgásban Pályázat különdíjasa. Munkái két egymást követő évben szerepeltek az Év fotói kiadványban. A Fiatal Fotóművészek Stúdiójának tagja, több önálló és csoportos kiállításon vett részt, például a Budapest Galériában, a Millenárison és a Művészetek Palotájában.

Jó szórakozást kívánunk!