JÁTÉKSZÍN Nonprofit Közhasznú Kft.

1066 Budapest, Teréz krt. 48.

Művészeti titkárság

Igazgatóság

Marketing

Rábóczki Janka

Sajtó

Várkonyi Judit sajtófőnök

Jegypénztár

1066 Budapest, Teréz krt. 48.

Nyitva tartás: minden nap 13.00 és 18.00 óra között, előadásaink napján az előadás megkezdéséig. Előadásainkra online jegyvásárlási rendszerünkön keresztül is lehet jegyeket váltani:http://jatekszin.jegy.hu

Szervezés

1066 Budapest, Jókai u. 21.

Nyitva tartás: minden hétköznap 10.00 és 18.00 óra között.

Parkolás

A körút külső oldalán (Nyugati Pályaudvar felőli oldal) és az ennek környékén lévő utcákban 18.00 óra után ingyenes a parkolás. Az időben érkezők általában találnak üres helyet. A drágább, de biztonságosabb parkolásra szíves figyelmükbe ajánljuk a Weiner Leó u. 9. szám alatti és a színháztól két sarokra lévő Dessewffy u. 36. szám alatti (bejárat a szálloda recepcióján keresztül) parkolóházakat.

Akadálymentesítés

Színházunk – előzetes bejelentkezés alapján – igyekszik mozgáskorlátozott nézői számára kényelmes bejutást biztosítani épületünkbe. Kerekesszékkel a VI. kerület, Jókai utca 21. szám alatti hátsó bejáraton keresztül, a földszinti nézőtérrel egy szinten tudnak bejutni. Itt található a mozgáskorlátozott vendégek számára fenntartott mosdó, a ruhatár és a büfé is. Az aulában nincs szintkülönbség, akadálymentesen lehet közlekedni. A nézőtérre való bejutást semmi nem akadályozza. A nézőtér padlózatának felülete egyenletes, a terem a színpad felé enyhén lejt. A teremajtók megfelelő szélességűek. Előadásainkon egyidejűleg maximum két kerekesszékes vendéget tudunk kényelmesen elhelyezni a földszint bal oldal 2. és 3. sora mellett. Azoknak a nem kerekesszékes, mozgáskorlátozott vendégeinknek, akiknek térdízületük behajlítása nehézséget okoz, a rövidebb széksorok szélső, továbbá a földszinti első sor székeit ajánljuk. A nézőtér erkélye kerekesszékkel nem megközelíthető. Mozgáskorlátozott vendégeinket vagy kísérőiket kérjük, hogy jegyvásárlás előtt minden esetben szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal a szervezes@jatekszin.hu címen.