JÁTÉKSZÍN Nonprofit Közhasznú Kft.

1066 Budapest, Teréz krt. 48.

Művészeti titkárság

Igazgatóság

Marketing

Rábóczki Janka

Sajtó

Várkonyi Judit sajtófőnök

Jegypénztár

1066 Budapest, Teréz krt. 48.

Nyitva tartás: minden nap 13.00 és 18.00 óra között, előadásaink napján az előadás megkezdéséig. Előadásainkra online jegyvásárlási rendszerünkön keresztül is lehet jegyeket váltani:http://jatekszin.jegy.hu

Szervezés

1066 Budapest, Jókai u. 21.

Nyitva tartás: minden hétköznap 10.00 és 18.00 óra között.

PARKOLÁSI KEDVEZMÉNY A JÁTÉKSZÍN VENDÉGEINEK

A megemelt tarifák és a meghosszabbított fizetős idősávok nehézkessé tették közönségünk parkolási lehetőségeit, ezért a Játékszín együttműködést kötött a színházunk szomszédságában működő Care Park Weiner parkolóházzal.

Vendégeink 20% kedvezménnyel parkolhatnak a Weiner Leó utca 16. szám alatt lévő több szintes garázsban - így nézőink elkerülhetik a parkolóhely-vadászatot a környező utcákban, autójuk biztonságban lesz, a téli hónapokban pedig hó- és jégmentes körülmények között hagyhatják járműveiket.

A Játékszín vendégei a parkolóházba történő belépéskor szokásos módon jegyet húznak, majd - legkésőbb kezdés előtt 5 perccel - a jegypénztárunkban megkapják a kedvezményre jogosító vouchert, amit kihajtás előtt a parkoló automatánál érvényesítenek.

A lehetőség szeptember 30-tól él.

Akadálymentesítés

Színházunk – előzetes bejelentkezés alapján – igyekszik mozgáskorlátozott nézői számára kényelmes bejutást biztosítani épületünkbe. Kerekesszékkel a VI. kerület, Jókai utca 21. szám alatti hátsó bejáraton keresztül, a földszinti nézőtérrel egy szinten tudnak bejutni. Itt található a mozgáskorlátozott vendégek számára fenntartott mosdó, a ruhatár és a büfé is. Az aulában nincs szintkülönbség, akadálymentesen lehet közlekedni. A nézőtérre való bejutást semmi nem akadályozza. A nézőtér padlózatának felülete egyenletes, a terem a színpad felé enyhén lejt. A teremajtók megfelelő szélességűek. Előadásainkon egyidejűleg maximum két kerekesszékes vendéget tudunk kényelmesen elhelyezni a földszint bal oldal 2. és 3. sora mellett. Azoknak a nem kerekesszékes, mozgáskorlátozott vendégeinknek, akiknek térdízületük behajlítása nehézséget okoz, a rövidebb széksorok szélső, továbbá a földszinti első sor székeit ajánljuk. A nézőtér erkélye kerekesszékkel nem megközelíthető. Mozgáskorlátozott vendégeinket vagy kísérőiket kérjük, hogy jegyvásárlás előtt minden esetben szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal a szervezes@jatekszin.hu címen.