JÁTÉKSZÍN


Kedves Vendégeink!

Örfotó: Juhász G.Tamásömmel köszöntöm Önöket a Játékszín művészei és csapata nevében.
A színház igazgatójaként kivételes helyzetben vagyok: nagyon sok ünnepi pillanatot élhetek át, sőt, számomra minden este ünnep. Hiszen naponta van okom örülni művészeink alakításainak és népszerűségének, és van okom örülni annak, hogy Önöket is üdvözölhetem a nézőtéren. Van azonban egy dátum, amely a mindennapok ünnepei közül is kiemelte a Játékszínt: 2017. október 30-án ötévesek lettünk!
2012-ben vezetőtársaimmal hamvaiból élesztettük újjá ezt a színházat. Azóta több, mint másfél ezer előadásunkon közel félmillió vendéget üdvözölhettünk a Teréz krt. 48-ban, ahol elsősorban a felhőtlen szórakozást keresik nézőink. Színpadunkon olyan nagyszerű művészek szerepelnek, mint Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Szervét Tibor, Lengyel Tamás, Gáspár Sándor és Nagy Sándor, Pokorny Lia, Lévay Viktória, Zsurzs Kati és Tóth Enikő, de Hajdu Steve-en át Csonka Andrásig hosszasan sorolhatnám, ki mindenkinek köszönhetők sikereink.
 
Ünnepeljük együtt ezt az öt évet, amely csak a kezdő lökést adta meg számunkra ahhoz, hogy Budapest legnépszerűbb szórakoztató színházává váljunk!
 
Köszönöm, hogy velünk vannak, szeretettel várjuk Önöket az ünnepi évadban is!
 


Bank Tamás
igazgató

 
Ps: Előadásainkról bővebben itt tájékozódhat 
https://www.jatekszin.hu/#eloadasok