KAPCSOLAT


JÁTÉKSZÍN Nonprofit Közhasznú Kft.

MŰVÉSZETI TITKÁRSÁG

SAJTÓ

MARKETING

JEGYIRODA - SZERVEZÉS


JEGYIRODA

  • 1066 Budapest, Teréz krt. 48.
  • +36 (1) 312-0430
  • jegyiroda@jatekszin.hu
  • Nyitva tartás: minden nap 13.00 és 18.00 óra között, előadásaink napján az előadás megkezdéséig.

Előadásainkra online jegyvásárlási rendszerünkön keresztül is lehet jegyeket váltani: http://jatekszin.jegy.hu/


SZERVEZÉS

  • 1066 Budapest, Jókai u. 21.
  • +36 (1) 302-5709, +36 (1) 269-1540
  • szervezes@jatekszin.hu
  • Nyitva tartás: minden hétköznap 10.00 és 18.00 óra között.

PARKOLÁS, AKADÁLYMENTESÍTÉS


PARKOLÁS

Nézőinknek az EZ Park biztosít kedvezményes parkolási lehetőséget előadásnapokon 18.30-tól 22.30-ig egységesen 500 Ft parkolási díj ellenében a Weiner Parkolóházban (Budapest, VI. kerület, Weiner Leó u. 16.).

Egy gépkocsira vonatkozó kedvezmény igénybevételéhez egy darab, a színház pecsétjével ellátott színházjegy szükséges. A jegyek lebélyegeztetésére a pénztárban, a szervezésen és az előadások szünetében a ruhatárban van lehetőség. A parkolórendszer rendszámleolvasással működik, ezért a beparkolásnál a néző bizonylatot nem kap. A kedvezmény igénybevételéhez parkolóházból való távozáskor a lepecsételt jegyet szükséges leadni. A parkolóházi kedvezmény a szombati és vasárnapi előadásokra nem érvényes, mivel az utcán ingyenes a parkolás.

AKADÁLYMENTESÍTÉS

A Játékszín közvetlen közelében mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhely nem található. A színház – előzetes bejelentkezés és lehetőség szerint – mozgáskorlátozott nézői számára igyekszik parkolóhelyet biztosítani az épület közelében.

A Teréz körúti főbejárathoz az utcáról három lépcsőfok vezet, az előtér egy kétszárnyú ajtón át közelíthető meg. A jegypénztár az előtérben, a főbejárattal szemben található és kerekesszékes látogatók számára nem, vagy nehezen megközelíthető.

Kerekesszékkel a színházba történő bejutás a VI. kerület, Jókai utca 21. szám alatti hátsó bejáraton keresztül lehetséges, ami a földszinti nézőtérrel egy szinten van. Itt található a mozgáskorlátozott vendégek számára fenntartott mosdó, a ruhatár és a büfé is. Az aulában nincs szintkülönbség, akadálymentesen lehet közlekedni.

A földszinti nézőtérhez történő eljutást semmi nem akadályozza. A nézőtér padlózatának felülete egyenletes, a terem a színpad felé enyhén lejt. A teremajtók megfelelő szélességűek, melyek teljes kitárásával a kerekesszékes megközelítés kényelmesen megoldható. A nézőtéren kizárólag a széksorok szélén van hely a kerekesszéket használó vendégeink számára.

Azok a nem kerekesszékes mozgáskorlátozott vendégek, akiknek nehézségbe ütközik a térdízületük behajlítása, a jegyvásárlásnál érdemes figyelniük arra, hogy a rövidebb széksorok szélein találhatók a viszonylag térdszabad helyek, továbbá a földszinti első sor és a színpad között is aránylag elegendő hely található.

A nézőtér erkélyére lépcsőt vezet, ezért kerekesszékkel nem megközelíthető.

Előadásainkon egyidejűleg maximum két kerekesszékes vendéget tudunk kényelmesen elhelyezni a földszint bal oldal 2. és 3. sora mellett. Mozgáskorlátozott vendégeinket, vagy kísérőiket kérjük, hogy a jegy megvásárlása előtt minden esetben szíveskedjenek a foglaltságról egyeztetni munkatársainkkal a szervezes@jatekszin.hu címen.