Jegyáraink és a nézőtér felosztása előadásonként változó!

Jegyár táblázat

Tisztelt Nézőink!

Az elmúlt időszakban megszaporodott a hamis színházjegyeket értékesítő felületek száma az interneten. Felhívjuk figyelmüket, hogy a bizonytalan forrásból származó színházjegyekért a Játékszín nem vállal felelősséget, ezért csak hivatalos jegyértékesítőtől vásároljanak! Ha az elektronikus jegyvásárlást részesítik előnyben, akkor a jatekszin.jegy.hu vagy a jegy.hu oldal igénybevételét javasoljuk elsődlegesen. A honlapunkon kényelmi díj felszámítása nélkül vásárolhat jegyet előadásainkra. Jegypénztárunkban is vásárolhat jegyet, amely a színházi évad során minden nap 13:00 és 18:00 között tart nyitva, előadás napokon pedig az előadás megkezdésének időpontjáig.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a megváltott jegyeket cserélni, vagy visszaváltani csak az előadás elmaradása esetén lehetséges, az előadás napjától számított 10 munkanapon belül.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Menopauza, Legénybúcsú és Teljesen idegenek című előadásainkra vásárlónként maximum 4 db jegyet adunk ki, így biztosítva lehetőséget további vendégeinknek is. Megértésüket ezúton is köszönjük!

A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!

Várjuk Önöket szeretettel egy kellemes estére a Játékszínben!

Bank Tamás

igazgató

Jegyvásárlásnál az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard valamint

MKB/K&H/OTP Szép Kártya, OTP Cafeteria kártya és Multi-Pay Cafeteria kártya.