Jegyáraink és a nézőtér felosztása előadásonként változó!

Jegyár táblázat (2019 december 31-ig)

Jegyár táblázat (2020 január 1-től)

Tisztelt Nézőink!

Az elmúlt időszakban megszaporodott a hamis színházjegyeket értékesítő felületek száma az interneten. Felhívjuk figyelmüket, hogy a bizonytalan forrásból származó színházjegyekért a Játékszín nem vállal felelősséget, ezért csak hivatalos jegyértékesítőtől vásároljanak! Ha az elektronikus jegyvásárlást részesítik előnyben, akkor a jatekszin.jegy.hu vagy a jegy.hu oldal igénybevételét javasoljuk elsődlegesen. A honlapunkon kényelmi díj felszámítása nélkül vásárolhat jegyet előadásainkra. Jegypénztárunkban is vásárolhat jegyet, amely a színházi évad során minden nap 13:00 és 18:00 között tart nyitva, előadás napokon pedig az előadás megkezdésének időpontjáig.

Várjuk Önöket szeretettel egy kellemes estére a Játékszínben!

Bank Tamás

igazgató


Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a megváltott jegyeket cserélni, vagy visszaváltani csak az előadás elmaradása esetén lehetséges, az előadás napjától számított 10 munkanapon belül. A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk! Köszönjük megértésüket!

Jegyvásárlásnál az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard

Mivel az Erzsébet és Edenred utalványok helyett már sokan kártyát használnak, természetesen azt is elfogadjuk, valamint az OTP Cafeteria kártyát is.

A Játékszín az alábbi utalványok hivatalos elfogadóhelye:

Kultúra Erzsébet utalvány, Ajándék Erzsébet utalvány, MKB/K&H/OTP Szép Kártya, Program Ticket - színházi belépőjegy-utalvány, Multi-Pay Cafeteria - Ajándék és Kultúra, Edenred Kultúra és Sport utalvány, Edenred Ajándék- és Bevásárló utalvány.