Május 22-én nyit, majd szabadtéri sorozatot kezdünk.

Hamarosan újranyit a Játékszín, majd az első pótelőadásszéria után nyári vendégjáték-sorozatot kezdünk. Szeptember közepéig tizennégy helyszínen huszonhét előadást játszunk olyan művészek közreműködésével, mint Hernádi Judit, Szulák Andrea, Lévay Viktória, Nagy Sándor és Szerednyey Béla. Az ország szinte minden tájára elvisszük a körúti programokat.

A hosszantartó zárlat időszakában a szabadtéri színpadok a szokottnál is nagyobb érdeklődést mutattak a Játékszín produkciói iránt, így idén nyáron nagyszabású vendégjáték-sorozatot indítunk. A turné június 2-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon indul, majd további tizenhárom helyszínre tíz előadást viszünk el.

A zárlat feloldása után megkezdtük a felújítópróbákat. A budai színpadon Charlie Chaplin Nagyvárosi fények című filmjének különleges, ugyancsak néma adaptációjával kezdenek. Az előadást Szente Vajkrendezte, Túri Lajos Péter koreografálta, a csavargót (Chaplin figurája) Nagy Sándor alakítja, partnerei: Csonka András, Gáspár Kata, Kolovratnik Krisztián, Túri Lajos Péter, valamint Zsurzs Kati. A június 2-i este tekinthető másodbemutatónak is, hiszen az előadók számára hatalmas feladatot jelentő produkció az októberi bemutató után mindössze három alkalommal kerülhetett színpadra.

A nyári szabadtéri repertoár tízféle produkciója között szerepel egyebek mellett a Hatan pizsamában című sikerdarab Gálvölgyi János rendezésében, A szőke ciklon című Rejtő-remek, a Teljesen idegenek és az Életrevalók című filmadaptáció, és legkeresettebb előadásuk, a Menopauzacímű musical is. A Játékszín művészei az ország szinte minden tájára elviszik a körúti programokat, Sóskúttól Szarvason, Veresegyházán és Debrecenen át egészen Tokajig bejárják a játszóhelyeket. Az Újszegedi Szabadtéri Színpadon július 9-én szerepel a Játékszín, a közönség a Kölcsönlakáscímű vígjátékot láthatja majd többek közt Lengyel Tamás, Dobó Kata és Debreczeny Csaba közreműködésével. A szeptember 15-én záródó sorozat állomásain megközelítőleg21500 nézőhöz jutnak el a Teréz körúti teátrum előadásai.

A színháztermi esték sorát május 22-én egy hatelőadásosMenopauza-széria nyitja Hernádi Judit, Szulák Andrea/Falusi Mariann, Náray Erika és Tóth Enikőközreműködésével. A musical-sorozat az ősszel és télen elmaradt alkalmak pótlása lesz. A hónap végén látható még a Dolgok, amikért érdemes élni, az Életrevalók, zárásként pedig a Kölcsönlakás az utóbbi produkcióban, Johanna szerepében, Mikecz Estilla debütál.

Az új járványügyi rendelkezések értelmében a közönség védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló fényképes igazolvány felmutatásával vehet részt a Játékszín beltéri előadásain, a maszk használata mindemellett kötelező. A Teréz körúton május 5-én 13 órakor nyílik a jegypénztár. Az őszi-téli előadásokra megváltott jegyek érvényesek az adott dátumhoz rendelt pótelőadásra, az eredeti jeggyel várják a nézőket a színházba.